Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Greenline Marijuana Guide Barcelona 

Get your Cannabis Club Invitation now, and get your membership in Barcelona on arrival, The Real Cannabis Experience sinds 2013 

Blog

Wiet en hash Roken in Barcelona Spanje

Posted on May 12, 2018 at 1:10 PM

Hallo en welkom in Barcelona of als je nog moet komen dan tot snel, Hierbij een korte beschrijving van het hoe en wat met betrekking to Barcelona's Cannabis Clubs ofwel Coffeeshops, Jazeker in navolging van Amsterdam is er Nu in Barcelona een waare Cannabis en Marijuana Revolutie. Sinds begin 2013 helpt Greenline Barcelona met het verkrijgen van club memberships voor de zogenoemde Cannabis private social Clubs de tegenhanger van de wel zo vertouwde Coffeeshops. De Canna Clubs in Barcelona werken met een Membership Dit betekent dat je danwel een lid of vriend moet hebben die al lid is zodat deze jou kan uitnodigen als nieuw Lid, En dit doen wij! wij zijn jouw Kennis hier, Hier in Barcelona en jou uitnodigt en helpt toegang te krijgen tot Barcelona's Marijuana club scene en Meer. Wij van Greenline Helpen jou en begeleiden jouw van A tot Z tot het bereiken van de Club tot aanhet verkijgen van het Lidmaatschap, onze service bieden wij aan via Whatsapp messenger of Facebook en uiteraart kun je ons ook mailen de benodige links kunnen vinden op deze pagina.

De regels zijn Simpel, Iedereen die een Cannabis Club membership / lidmaatschap wilt dient minimaal 18+ te zijn en in het bezit te zijn van een geldig indentificatie bewijs - Pasport - IDkaart of Rijbewijs te hebben en Tevens dien je nadat je als member geregistreerd bent ook altijd een van deze bij je te hebben inclusief je Memberkaart om toegang te krijgen tot de club, Zonder een vandeze kan je niet binnenkomen. Het verschil Met Nederland en Barcelona Spanje is dat je eerst Lid moet worden! het zijn dan ook Prive Cannabis Clubs. Om lid te worden van de Cannabis club Betaal je een contributie aan de club en door het betalen van deze contributie Ontvang je jouw Memberships card, dit is een kaart tegrote van een Debitcard en dit is dan ook precies wat het is. De clubs werken met een Receptie waar je saldo kan toevoegen op je memberships card deze kaart kan je dan gebruiken om in de club je consumptie te krijgen Je betaald dus met een pre-paid saldo.

De memberships zijn gemiddeld 1 jaar na je laatse bezoek geldig en daarna word je kaart gedeactiveert. Mocht je na deze periode terug komen dan kan die zo weer worden geactiveert geen probleem.

Verder Verzorgt Greenline Barcelona de 420friendly Coffeeshop tour, Deze tour ook Wel De Toeristiche route Genoemd brengt je langs diverse bekende en soms ook minder bekende straatjes en pleintjes en zal zeker je bezoek aan Barcelona vereenvoudigen. De Cannabis Club Toer is voor alle leeftijden inachtnemend het Minimaal 18+ beleid, en zal je zeker meer inzicht en overzicht geven in Barcelona tijdens jouw vakantie. Wij van Greenline zullen je uitleggen hoe de stad in jouw voordeel kan werken en je helpen om van punt A naar B te komen zonder zorgen. Onze Marijuana Club tour kan van verschillende locaties in de stad worden gestart en dit maakt het dan ook nooit Twee keer het zelfde. In de toer bezoeken wij een minimum van 2 Cannabis clubs en een Maximum van 5. Tijdens het beleven van de de tour zullen wij van Greenline vertelen over de omgeving en over het wel en wee van Barcelona's Marijuana Revolutie ook kan op verzoek een bezoek aan het Cannabis museum worden ingepland. Wij zijn ruimdenkend en bereid om voor jou alles uit de kast te halen om zo jouw ervaring zo Plezierig mogelijk te maken.

je kan ons direct contacten met al je vragen op whatsapp +34697719140 

 

Categories: Wiet Roken in Barcelona

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Greenline marijuana Guide Barcelona, Greenline is active as a cannabis Marijuana guide since 2013. Guiding Weed Smoking Friends in Barcelona and overseas to reach the higher purpose. Greenline provides A marijuana smoking friendly Coffee shop , social club experience the 420marketplaces portal a international Cannabis related consumer product connection. If you are all ready in Barcelona than Contact by whatsapp messenger +34697719140