Oops! This site has expired. If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.

Greenline Marijuana Guide Barcelona 

Get your Cannabis Club Invitation now, and get your membership in Barcelona on arrival, The Real Cannabis Experience sinds 2013 

marihuana roken in Barcelona Spanje

Veiliger en Legaal Wiet Roken in Barcelona Spanje? 

Lees dan hier onder hoe het in zijn werking gaat.


Hallo en welkom in Barcelona of als je nog moet komen dan tot snel, Hierbij een korte beschrijving van het hoe en wat met betrekking tot Barcelona Cannabis Clubs ofwel Coffeeshops, Jazeker in navolging van Amsterdam is er Nu in Barcelona een waren Cannabis en Marihuana Revolutie. Sinds begin 2013 helpt Greenline Barcelona met het verkrijgen van club memberships voor de zogenoemde Private Cannabis Social Clubs de tegenhanger van de wel zo vertrouwde Coffeeshops.


De wiet Clubs in Barcelona werken met een Membership Dit betekent dat je of een lid of vriend moet kennen die al lid is zodat deze jou kan uitnodigen als nieuw Lid, en dit doen wij! Wij zijn jouw Kennis hier in Barcelona en het zijn wij die jou uitnodigt en helpt toegang te krijgen tot Barcelona Marihuana wiet clubs en Meer. Wij van Greenline Helpen jou en begeleiden jouw van A tot B van het bereiken van de Club tot aan het verkrijgen van het Lidmaatschap, onze service bieden we aan via Whatsapp messenger of Facebook en uiteraard kun je ons ook mailen de benodigde links kunnen vinden op deze pagina.


De regels zijn Simpel, Iedereen die een Cannabis Club membership / lidmaatschap wilt, moet minimaal 18+ te zijn en in het bezit te zijn van een geldig identificatie bewijs - Paspoort - ID-kaart of Rijbewijs. Daarnaast dien je nadat je als member geregistreerd bent ook altijd een van deze bij je te hebben inclusief je Memberkaart om toegang te krijgen tot de club, Zonder een van deze kun je niet binnenkomen. Het verschil Met Nederland en Barcelona Spanje is dat je eerst Lid moet worden! Het zijn dan ook Privé Cannabis Social Clubs. Om lid te worden van de Cannabis club Betaal je een contributie aan de club en door het betalen van deze contributie Ontvang je jouw Memberships card, dit is een kaart te grote van een Debitcard en dit is dan ook precies wat het is. De clubs werken met een Receptie waar je saldo kan toevoegen op je memberships card deze kaart kan je dan gebruiken om in de club je consumptie te krijgen Je betaald dus met een pre-paid saldo.

De memberships zijn gemiddeld 1 jaar na je laatste bezoek geldig en daarna word je kaart gedeactiveerd. Mocht je na deze periode terug komen dan kan die zo weer worden geactiveerd geen probleem.

Verder Verzorgt Greenline Barcelona de 420friendly Coffeeshop tour, Deze tour ook Wel De Toeristische route Genoemd brengt je langs diverse bekende en soms ook minder bekende straatjes en pleintjes, en zal zeker je bezoek aan Barcelona vereenvoudigen en meer inzicht geven in hoe werkt aan de Spaanse zon. De Cannabis Club Toer is voor alle leeftijden inachtneming het Minimaal 18+ beleid, en zul je je zeker meer inzicht en overzicht geven in Barcelona tijdens jouw vakantie. Wij van Greenline zullen je uitleggen hoe de stad in jouw voordeel kan werken en je helpen om van punt A naar B te komen zonder zorgen. Onze Marihuana Club tour kan van verschillende locaties in de stad worden gestart en dit maakt het dan ook nooit Twee keer hetzelfde. In de toer bezoeken we een minimum van 2 Cannabis clubs en een Maximum van 5. Tijdens het beleven van de tour zullen we van Greenline vertellen over de omgeving en over het wel en wee van Barcelona Marijuana Revolutie ook kan op verzoek een bezoek aan het Cannabis museum worden ingepland. Wij zijn ruimdenkend en bereid om voor jou alles uit de kast te halen om zo jouw ervaring zo Plezierig mogelijk te maken. je kunt ons direct contacten met al je vragen via whatsapp +34697719140

wiet kopen Barcelona Spanje
Zelfstandige en gelijk bij aankomst
 een Cannabis Club Bezoeken Bekijk ons 
4 stappen Plan.

Stap 1. Connect met ons via whatsapp messenger via +34697719140 


Stap 2. We sturen jou de algemene informatie en beantwoorden all je vragen indien je deze hebt.


Stap 3. Je voldoet aan de voorwaarden en gaat akkoord met de algemene informatie.


Stap 4. We sturen jou de confirmatie en uitnodiging. De uitnodiging bestaat uit de locatie van de club en hoe daar te komen. Aangekomen bij de club Toon je de uitnodiging en je ID en dan word je ingeschreven in de Social Club.


Stap 5.  ......................Die is er Niet ............


Alle clubs hanteren een 18+ of 21+ deur beleid hier word onder geen enkele omstandigheid van afgeweken

wiet kopen en roken barcelona

Subcribe for more info and dont forget to follow our social feeds

  • Subscribing allows you to get site updates. Your email address will be kept private.
Greenline marijuana Guide Barcelona, Greenline is active as a cannabis Marijuana guide since 2013. Guiding Weed Smoking Friends in Barcelona and overseas to reach the higher purpose. Greenline provides A marijuana smoking friendly Coffee shop , social club experience the 420marketplaces portal a international Cannabis related consumer product connection. If you are all ready in Barcelona than Contact by whatsapp messenger +34697719140